BALADA

LANCE. TUM! TUM! TUM! TUM!

DANCE.TUM! TUM! TUM! TUM!
CANSE. TUM! TUM! TUM! TUM!
CHANCE. TUM! TUM! TUM! TUM!
ONCE AGAIN NEVER MORE.
TCHAN...! TCHAN...!
TUM...! TUM...!
Éeehh!
                                                    Julho 2006