ask

ask a meeting

ask to go out

ask a lift

ask to have fun

ask to come closer

ask a smile

ask a hug

ask for apologies

ask to touch

ask to go for a walk

ask affection

ask for help

ask to have a romantic dinner

ask a drink

ask to go on a booze

ask to go on a date

ask to provoke

ask for attention

ask for sex

ask them everything,

but a KISS has never been asked ...

weldinho
Enviado por weldinho em 08/05/2006
Reeditado em 08/05/2006
Código do texto: T152526