Non Sens

Senso ao comum

Senso ao vazio

Senso ao nenhum

Senso ao arrepio

Senso ao celeste

Senso ao profano

Senso ao agreste

Senso ao humano

Senso ao contido

Senso ao eloquente

Senso ao gemido

Senso ao demente

Senso ao libertário

Senso ao libertino

Senso ao imaginário

Senso ao escrutínio

Senso ao recatado

Senso ao cerebral

Senso ao ilimitado

Senso ao animal

Senso ao pretenso

Senso ao xerex

Senso ao consenso

Senso ao talvez

Daquilo que retens

Em sutil liquidez

Nesse teu ´non sens ´

De sensual insensatez

Claudia Gadini

16.08.05