BACKSPACE

BACKSPACE

(Mahyná Cristina Medeiros Cendon Barbosa/Rodrigo Vieira Serra)

I fix my clock

But don’t care about time

In this backspace

She walks as she noted

Something is about to degrade

My face drown in a desk

Papers flying through my life

In this backspace

She talks as she noted

I have none to blame

There comes the moon

In my room

Glass to break

Wounds are in bloom

I drank my noon

There’s no way (out)

Flame eyes
Enviado por Flame eyes em 26/08/2009
Código do texto: T1776551
Copyright © 2009. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.