JOSIANE AND THEIR GREAT CHARMS

JOSIANE AND THEIR GREAT CHARMS

Josiane excels flower, white rose, full of beauty

My astrological flower box, moon simbológica

Josiane sky of the stars, moonlight of the prosperous madrigals

My Josiane dear muse, to that woman well arrival

That passionate poet's Josiane companion, however forever having conquered

Bewitching Josiane of ethereal seas, oceans are emerged your purities

Josiane lilac rosy spring, nubente to Be, Angelical Being

Josiane such autumn arpoador, but also vital lira

Josiane poetry that without-equal marks this very poor one to live!

JOSIANE E SEUS GRANDES ENCANTOS

Josiane prima flor, rosa alva, cheia de beleza

Minha jardineira astrológica, lua simbológica

Josiane céu das estrelas, luar dos prósperos madrigais

Josiane minha musa querida, àquela mulher bem vinda

Josiane companheira desse poeta apaixonado, porém para sempre conquistado

Josiane feiticeira de etéreos mares, oceanos se emergem as tuas purezas

Josiane lilás rósea primavera, nubente Ser, Ente Angelical

Josiane tal outono arpoador, mas também lira vital

Josiane poesia que sem-igual marca este paupérrimo

Edemilson Reis
Enviado por Edemilson Reis em 22/06/2006
Código do texto: T180288