PERDIÇÃO

Se me pedes

Não nego

Se te dou

Me falta

Se te tiro

Me dói

Se te olho

Me atrevo

Se te abraço

Me esqueço

Se te beijo

Me perco

Se me perco

Me entrego...

...e nunca mais me acho(nem quero!)