É fato!


Se por cautela calas
nada que me incentive falas,
sobre o que penso e sinto
porque falarei eu?
Acato
consinto.
É fato.
 


(Plenytude)
©2010

Imagem ingerOnShore_3 Munch. John Boulton Smith.