________________

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

IOOIOIOIOIOIOIIOIOIOIOI

VVVVVVVVVVVVVVVVVVV

SHSHSHSHSHSHSHSHSHS

YYWYWYYWYWYWYWYW

TTTTTTTZZZZZZZZZZZZ

^^^^^^^^^ ^^^^^ ´

*******************

xXxXxxXxXxxxXXXXXXxxX