Já tentei

Já sorri

Já fiquei

Já parti

Já chorei

Já vivi

Já mudei

Já menti

Já vibrei

Já entendi

Já pensei

Já sofri

Já olhei

Já perdi

Já falei

Já escondi

Já toquei

Já ouvi

Já amei

Já esqueci

Já sonhei

Já dormi

Já acordei

Não morri