Francamente

Falando francamente

Foste feliz ... fabuloso ...

Favorito ... filósofo ...

Fenomenal ... formoso.

Fingias fortaleza ...

Fazias feitiço ...

Fantasiavas fácil ...

Fanatismo fanático ...

Fracassando, fugiste ...

Ferindo-te furtivamente ...

Fatal fatalidade ...

Falando francamente.