LIBERDADE

A tinta empurra

a tampa,

da caneta,

o papel

fura

a capa do caderno

e o que está

interno,

sai.....

A poesia,

que dorme,

acorda,

e vai....

Vai

e procura liberdade

pela

porta afora.....