Dos versos em vento

Percorro poemas de espaço

Poemas vibrantes

Poemas de luz

Percorro poemas de astros

Poemas viajantes

Poemas azuis

Percorro poemas de estrelas

Percorro poemas cometas

Poemas de estalos de dedos

Sem ter hora certa

Poemas de dardos

Poemas de setas

De alvos parados

Ou em movimentos de olhos

e atenção

Percorro poemas que espetem

e deixem suas marcas,

signos ou sinais

Eu quero que os versos

que escrevo

se espandam

Poemas que amem

e rimem em paz