Abençoada

Sinto-me imensamente grande

Tenho um amor como poucos

Um amor capaz de bular as portas do tempo

Um amor totalmente liberto

Um amor desprendido

Um amor incompreendido

Daqueles que movem

E fazem mover

Um amor capaz de ser sensual

Um amor infantil,textual

Um amor feliz e sem igual

Um amor excepcional

Daqueles que acompanham

E sem o menor cuidado

Um amor capaz de não ser egoísta

Um amor insano,mas altruísta

Um amor guardado

Um amor ferido

Desses que doem e salvam

E promovem curas

Um amor livre

Um amor imenso

Um amor total

Um amor,simplesmente um amor.