Chuva caindo...

_____________________________________

C D N L F P N

h e a á e e a

u s g i n

v l V r t d V

a i i i o u i

z d m r d

C a r a C a r

a n a h d a

i d ç I u a ç

n o a n v a...

d c a

o o

n

t

i

d

a

SP/2018