Adjetivos

Desleal; acovardada;

Mentirosa; farsante;

Trapaceira; egoísta;

Fingida; hipócrita;

Seca; calculista;

Artificial; leviana;

Dúbia; inconstante;

Vacilona; traiçoeira;

Duvidosa; suscetível;

Cinista, fraca e fria.