Vive

Vida minha

Vida

Louca vida

Sonhos

Vive vago

Nasce

Vive aprende

Cresce

Vive Sofre

Sorri

Vive brinca

Vida

Ganha vida

Voa

Desce sobre

Dorme

Vive ganha

Vida

Bate apanha

Corre

Vive ama e

Morre