OUT

PRE

IN

PRO

SIGNALS

TIME

OFF/ON

ON/OFF

RESET

ENTER

INSIGNE

A LASTIMA

A LAGRIMA DOENTE

ODOR FECAL

NA VERDADE

IN

OFF

OUT THIS WORLD

SISTER DISEASE ON TIME

SINCE YOUR BORN

I KNOW

EVERYTHING

ONE DAY HAVE END

I KNOW!!!

SHIT SISTER!

B.FROZEN

07/05/2022