MY BODY

MY BODY

In this world I am lost,

I don’t know if I am alive,

Perhaps I am very fine

But I am a strange ghost.

My body is very hurt still

Because I met below the land

What I think that was my end

Then I was really very ill.

What did I do to die alone?

On my body I can see stones

And to feel a strong bad smell...

Oh! I know that is not a dream.

I need to understand this mean

And to do my soul wakes up well!

BY Ivan de Oliveira Melo

Ivan Melo
Enviado por Ivan Melo em 01/11/2022
Código do texto: T7640840
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2022. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.