נהר קאבול - נהר הרגשות הנצחיים שלי

 

אם הלב שלי נשבר לשניים

לא אדע למי לתת את ליבי

עם פצעים וסימנים נצחיים בעיניים

מתייפחת על שאלה הוגנת ואהובה

הייתי שומר על נהר קאבול הגדול שלי

זה לקח את הצעקה שלי כמה פעמים.

 

הו נהר קאבול הגדול והאדיר שלי

לדעת את הצער והקינות שלי

באמצע הגשר על נהר קאבול

בכיתי והזלתי דמעות

וחלמתי שיהיו לי ימים טובים יותר בחיים

צופה בסירות באות והולכות.

 

סימנים שהשאירו אלפי אפגנים

הם מסמלים את הנצח של נהר קאבול המהיר הזה

במולדת אפגניסטן יהיה רק ​​שלום

לא יהיו לנו עוד אחים שנהרגו במלחמה

וְלֹא נָתַן אֶת הָעוֹשֵׁנוּ לְעֵילֵי אֵשׁ

הרבה פחות ההרים הלבנים שלנו בין העמקים.

 

העם האפגני שלנו הם הכפרים העליונים של האומה

בין כל כך הרבה מלחמות שחיו, הן מעולם לא נפלו

הרגשות שלנו נמצאים בשלושה פסים אנכיים

הקרקע שלנו היא הגאווה שלנו להיות אפגניים

ארץ כל בניך בחרבות

אהבה ושלום נושאים את נהר קאבול באפגניסטן.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 07/03/2023
Código do texto: T7734455
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.