Abhainn na Cabúl - abhainn mo mhothúcháin síoraí

 

Má bhris mo chroí ina dhá leath

Ní bheadh ​​a fhios agam cé dó a thabharfainn mo chroí

Le créachta agus marcanna síoraí sna súile

Sobbing thar ceist cothrom agus beloved

Choimeádfainn mo mhór-Abhainn Cabúl

Thóg sé sin mo scread arís agus arís eile.

 

Ó mo abhainn mhór agus chumhachtach Kabul

A fhios agam mo bhrón agus mo bhrón

I lár an droichid thar an Abhainn Kabul

Chaoin mé agus chaill mé mo dheora

Agus shamhlaigh mé go raibh laethanta níos fearr sa saol

Ag faire ar na báid teacht agus imeacht.

 

Marcanna fágtha ag na mílte Afganach

Siombail siad an tsíoraíocht ar an tapa seo Cabúl

I dtír dhúchais na hAfganastáine ní bheidh ann ach síocháin

Ní bheidh a thuilleadh deartháireacha againn maraíodh sa chogadh

Agus ní thabharfaimid ár saibhreas do na vultures dóiteáin

I bhfad níos lú ár sléibhte bána idir gleannta.

 

Is iad muintir na hAfganastáine sráidbhailte uachtaracha an náisiúin

I measc an oiread sin cogaí a mhair, níor thit siad riamh

Tá ár mothúcháin i dtrí stripes ingearach

Is é an talamh atá againn bród a bheith againn as an Afganastáin

Tír do mhac go léir le claimhte

Is é an grá agus an tsíocháin a iompraíonn Abhainn Cabúl na hAfganastáine.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 07/03/2023
Código do texto: T7734459
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.