MONÓLOGO PALAXIANO

Para Eurico Gaspar Dutra

Xerá a xuxexão xuxexo imenxo

que poxa xer xamado xuxexão?

Xó, no Paláxio, xoxegado, penxo:

Xerá xexexo ou xó xacoalhaxão?

Xe for xexexo, xerá bom xuxexo?

E o meu xuxexo xerá xuxexão?

Ó "profexor", me xalve, ou eu tropexo

nos pexedixtas xempre em dimenxão.

O xul me rexebeu xem dixtinxões,

do Norte xegam xó... amolaxões,

e o "xeu" Xilvestre - que atrapalhaxão!

O "profexor" me dixe: "tudo all right".

Que xe eu for xóxio do Xaxi da Light,

xerei meu xuxexor na xuxexão!

AUTOR: NESTOR TANGERINI, BERGAMOTA.

Bergamota
Enviado por Bergamota em 26/11/2005
Código do texto: T76543