Tudo Que Te Dou!

Tudo me dás a mim!

Dou-te o sonho.

Dou-te a vida.

Dou-te a paixão.

Dou-te a alma.

Dou-te a razão.

Dou-te a essência.

Dou-te a mente.

Dou-te o corpo.

Tu me dás a mim!

Tudo que te dou!


Cláudia/29/11/2005