Sabes o que é amar...?

Sabes o que é amar e nunca

amar bastante e nunca

amar como quererias amar fundo?

Sabes:

Porque no-lo sabemos e nunca

acabamos bem de saber o que nunca

deveríamos ter nunca sabido...

Isso

que

sábios

dizem

que

é

não

amar

bastante

nunca

bastante

ante

é