Love´s fire...

What’s happening ?

I don’t know

something appears,

It’s stealing…me…

A fire comes,

And invades my body,

It’s the love, raised me,

I see you…

I think, is it you?…

Or is only illusion…

If I can, I'll go, for you,

It’s than delicious…

I need your love

I have flowers for you

I wanted to scream,

That I want you…

To feel your face

The soft skin,

I’m going eraser

My past, is needed in…

Memory of mine;

‘cause I want much,

To love you fine,

and you forever to touch.

23/02/2010…

Machado dos Santos
Enviado por Machado dos Santos em 25/02/2010
Reeditado em 17/05/2010
Código do texto: T2106342
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2010. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.