Disfarces...

Vem

Encontre-me

Esbarre

Enrosque

Perca-se

Em mim

Comigo

Agora

Nessa hora

Sem delongas

Sem demoras

Esse papo

De amigos

É só

Da boca

Pra fora

Eu sei

E tu sabes

Também

- Roberto Coradini {bp}