RITUAL

(Lena Ferreira)

E é assim que nos amamos:

nos olhares inconclusos

nos afagos indecisos

nos apelos imprevistos...

...e de amar assim

Pouco a pouco nos rendemos

ao calor da própria chama

e por noites nos perdemos

nos lençóis da larga cama