Um sonho de amor ( trocadilho)

Um amor de sonho

Um sonho de amor

Um amor que sonha

Um sonho de amor.

Um amor dos sonhos

De alguém que gosta de sonhar

Com amores impossíveis

Um amor que a faz sonhar.