@ANDEJO - Eu rezo seu nome.

na manhã que prezo

eu rezo seu nome

em alma transparente

livre

o poema toma forma

as palavras

criam vida

o corpo

é o ciclo

no ouro

de um sol de falo

tato

somos

esteiras rolantes

tropel