Clock

Vozes faces, vozes faces,

Vozes faces, vozes faces...

Madrugada,

Cantoria de

Serenatas,

Vozes faces,

Faces vozes...

Madrugada,

Olhares de

Afagos

Multitons,

Faces vozes

Vozes faces...

Lugar incomum,

Desnudando

A nudez

Do sussurro

Vozes faces,

Faces vozes...

Lugar Incomum

Nostalgia do

Traço

Traçando

Faces vozes

Vozes faces...

Faces vozes, faces, vozes,

Faces vozes, faces, vozes...

Apenas dois

Apenas...

06/02/2015

Porto Alegre - RS