Love for you, do who know? ( meu primeiro poema em ingles )

"I love you as the plant that never blooms

do like the lives useless on the shining life ?

but carries in itself the light of hidden flowers;

thanks to your love a certain solid fragrance,

risen from the earth, lives darkly in my body.

Than this: where “I” does not exist, nor “you”,

so close that your hand on my chest is my hand,

so close that your eyes close as I fall asleep."

( my firs poem in english, oh yeah my pink love! )

Jurubiara Zeloso Amado
Enviado por Jurubiara Zeloso Amado em 22/07/2017
Reeditado em 22/07/2017
Código do texto: T6061839
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2017. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.