Satisfação
Contidos os egos
Desnudas as almas
Os corpos colados
Sedentos do essencial
Num balé rítmico
Busca da completude
Momentânea do gozo
Mãos tocam
Sentidos e sentimentos
Misturam-se
Tez eriçada
Entrega
Fluídos
Aromas
Sons
Provocando ebulição
A magia acontece
Pura alquimia
Exata medida
Dose assertiva
Êxtase
Delírio
Fusão
Teu ser
Meu ser
Uníssonos
Plenitude
Satisfação