Is breá liom tú níos mó ar an Seine

 

Cuireann do aoibh gháire orm titim i ngrá

Gach nóiméad amuigh faoin aer

Leis an cuma a fheictear

Seduces sé dom gach nóiméad.

 

Faighim go hiomlán rómánsúil

Mothú do lámh in aice le mo

Beidh mé ag fanacht leis na huaireanta a rith

I do chéimeanna éadrom agus bog.

 

Agus san oíche, taispeánfaidh mé Cathair an tSolais duit

Leis an sparkle a thagann as do shúile

Beidh dinnéar ag an mbeirt againn ar bord an bháid

Admiring na soilse na cathrach i bPáras.

 

Déanfaidh mé an abhainn is áille i mo shaol duit

Ar an turas báid seo trasna Abhainn na Seine

Glacaim go bog le d’anam

Agus póg mé do bhéal supple ar deic.

 

Is tusa mo bhláth ag folcadh san Abhainn Sheáin seo

Mo paisean eternalized go hiomlán

Sin an fáth a bhfuil mé ag barróg agus ag póg duit níos mó

Ag baint suilt as soilse Chathair na Solais i do shúile.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 03/02/2023
Código do texto: T7710319
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.