Dans die lambada, schat

 

 

Kom mijn liefste! Dans deze lambada

Hij komt! Met korte, lichte passen

Heen en weer brengt me goed

Zwaai je heupen naar links en rechts

Schud het lichaam, schud mijn prinses

Je ziet er mooi uit in de mouwloze blouse

Laag uitgesneden met de buik helemaal naar buiten.

 

Je bent echt mooi in de korte rok

En in deze rub rub weet je heel goed

De knieën heen en weer buigen

Je maakt me zoveel verliefder

Gek en heel gek op jou, mijn godin

Dans die lambada die nooit uit de mode raakt

Met korte, lichte stappen wil ik jou.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744309
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.