Táncold azt a lambadát, bébi

 

 

Gyere szerelmem! Táncold ezt a lambadát

Ő jön! Rövid, könnyű lépésekkel

Oda-vissza viszi jobbra

Fordítsa a csípőjét jobbra-balra

Rázza meg a testet, rázza meg hercegnőmet

Gyönyörűen nézel ki az ujjatlan blúzban

Alacsony vágás, a has egészen kifelé.

 

Nagyon szép vagy a rövid szoknyában

És ezt a dörzsölést nagyon jól tudod

A térd hajlítása előre-hátra

Sokkal szerelmesebbé teszel engem

Őrült és nagyon megőrült érted, istennőm

Táncold azt a lambadát, amely soha nem megy ki a divatból

Rövid, könnyű lépésekkel akarlak téged.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744310
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.