Danz déi Lambada, Puppelchen

 

 

Komm meng Léift! Danz dës Lambada

Hien kënnt! Mat kuerzen, liichte Schrëtt

Hin an hier hëlt mech richteg

Schwéngt Är Hëfte lénks a riets

Schütt de Kierper, rëselt meng Prinzessin

Dir kuckt schéin an der Ärmloser Blouse

Niddereg geschnidden mam Bauch ganz eraus.

 

Dir sidd wierklech schéin am kuerzen Rock

An an dësem reiwen reift Dir ganz gutt

Biegen d'Knéien zréck a vir

Dir maacht mech sou vill méi verléift

Verréckt a ganz verréckt iwwer dech, meng Gëttin

Danz déi Lambada déi ni aus Stil geet

Mat kuerzen, liichte Schrëtt wëll ech dech.

 

 

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 20/03/2023
Código do texto: T7744332
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.