Die muse van my drome

 

As my liefde 'n berg is

So jy is die grootste klimmer

Klim die soene soos roete

Wandel in my vreugde

Omhels my stilte in die blik

Met stywe drukkies sonder om te praat

Eis hierdie warm rockende godin

Die twee heelalle skud

Op die horison sê lyn nog

Dat die perfekste ding is om te trou.

 

Verenig plesier in die dood van die nag

Besweet en met suiwerheid van twee siele

En in hierdie verkorte term, verseker ek jou

Die muse se pragtige redes is vriendelik

Om hierdie hoogte te klim is liefde aantrekkingskrag

Landskap verewig in twee harte

Geskakeer deur die hoeke van die lippe

Hier is jou mees perfekte liefdesroete

Gebruik van promiskue drukvlerke

Dit maak my waansinnig met 'n glimlag op 'n maanverligte nag.

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 21/03/2023
Código do texto: T7745035
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.