Op der Meedchen Partei

 

Ech ginn an d'Gummigeschäft Meedchen

Maacht Iech keng Suergen Meedchen

Erfannen net en anert Schicksal

Alles wäert alles op de Stiwwel fänken.

 

Gitt op mech, awer behandelt mech net

Sief eescht iwwer Är Léift déi gebuer gëtt

Danz gutt, danz bis et wéideet

Maacht mir Är männlech bis d'Sonn opkënnt.

 

Twist Tomboy gutt vun allem an danzen

A falen fir mäin, dëst ass eng Partei

Komm Meedchen. du bass meng Hoffnung

An dëser Partei d'Fick, Dir hutt e Bauch.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 24/03/2023
Código do texto: T7747867
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.