Seni buldum

 

 

Bütün gün seni aradım

Gladi ve büyük iğneler üzerinde yürüdüm

Dikenlerin ve birkaç kırık camın arasında

Ancak yollarda hiçbir şey bulamadım.

Ayakkabılarının ayak izleri bile

Bu zamanda her şey bile garip görünüyor

 

Kendimi kaybetmek benim için önemli değil.

benim için en önemli şey sensin

Tek duygunu kucaklamak

Göğsünde taşıdığın huzurda

hayatımda olman her zaman güzel

Ancak bu şekilde, ruhunda dolaşırım.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 27/03/2023
Código do texto: T7749723
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.