Môre sal 'n nuwe dag wees

 

 

Middag sal nooit leeg wees nie

Al is my vreugde

Wees net 'n voorrang

Jy is vol allegorie

 

lief dat die tyd verbygaan

Môre sal 'n nuwe dag wees

'n Dag vol deeg

Miskien met hipochondrie.

 

Of 'n druppel vreugde

Maar die era gaan om ...

Om te weet ek is meer lief vir jou

 

Jy verdrink my in jou soen

Bevredig my lieflike siel

In die lewendigheid van daardie soen

Ek raak gewoond aan die kalmte.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 07/04/2023
Código do texto: T7758384
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.