Jou geel hare

 

Jou geel hare

Vul my met teerheid

Wanneer ek myself voorstel

In die nagte saam met jou.

 

Niks verander my lot nie

As ek jou in die lewe het

Niks verloor my ouderdom nie

Niks betyds met jou nie.

 

Ek kan nie afskeep nie

Binnekort. Ek sal by jou wees

Jou regterhand vashou

Wag vir jou om nader te kom.

 

As ek kon, sou niks sleg kom nie

Of niks gebeur in hierdie seebriesie nie

So, ek sal wag vir jou om te wys

In die eerste hoek van my hart.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7779990
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.