Flokët e tu të verdhë

 

Flokët e tu të verdhë

më mbush me butësi

Kur sugjeroj veten

Në netët me ty.

 

Asgjë nuk e ndryshon fatin tim

Nëse të kam ty në jetë

Asgjë nuk më humbet moshën

Asgjë në kohë me ju.

 

Nuk mund të neglizhoj

Së shpejti. Unë do të jem me ty

Duke mbajtur dorën e djathtë

Duke pritur që të afroheni.

 

Nëse do të mundja asgjë e keqe nuk do të vinte

Ose asgjë nuk ndodh në këtë fllad deti

Pra, unë do të pres që ju të tregoni

Në cepin e parë të zemrës sime.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7779994
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.