Tvoji rumeni lasje

 

Tvoji rumeni lasje

napolni me z nežnostjo

Ko se predlagam

V nočeh s teboj.

 

Nič ne spremeni moje usode

Če te imam v življenju

Nič ne izgubi moje starosti

Pri vas nič pravočasno.

 

Ne morem zanemariti

Kmalu. bom s teboj

drži tvojo desno roko

Čakam, da se približaš.

 

Če bi lahko, ne bi prišlo nič slabega

Ali pa se v tem morskem vetriču ne zgodi nič

Torej, počakal bom, da pokažeš

V prvem kotu mojega srca.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780003
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.