Keltaiset hiuksesi

 

Keltaiset hiuksesi

täyttää minut arkuudella

Kun ehdotan itseäni

Yöllä kanssasi.

 

Mikään ei muuta kohtaloani

Jos minulla on sinut elämässä

Mikään ei menetä ikääni

Ei mitään ajoissa kanssasi.

 

En voi laiminlyödä

Pian. tulen olemaan kanssasi

Pitämällä oikeaa kättäsi

Odottaa sinun lähestymistä.

 

Jos voisin, ei tulisi mitään pahaa

Tai tässä merituulessa ei tapahdu mitään

Joten odotan, että osoitat

Sydämeni ensimmäisessä nurkassa.

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780041
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.