Τα κίτρινα μαλλιά σου

 

Τα κίτρινα μαλλιά σου

γέμισε με τρυφερότητα

Όταν προτείνω τον εαυτό μου

Τις νύχτες μαζί σου.

 

Τίποτα δεν αλλάζει τη μοίρα μου

Αν σε έχω στη ζωή

Τίποτα δεν χάνει τις ηλικίες μου

Τίποτα στην ώρα σου μαζί σου.

 

Δεν μπορώ να παραμελήσω

Σύντομα. θα είμαι μαζί σου

κρατώντας το δεξί σου χέρι

Σε περιμένει να πλησιάσεις.

 

Αν μπορούσα δεν θα ερχόταν τίποτα κακό

Ή δεν συμβαίνει τίποτα σε αυτό το θαλασσινό αεράκι

Λοιπόν, θα περιμένω να μου δείξετε

Στην πρώτη γωνιά της καρδιάς μου.

 

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780048
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.