Kou lauoho melemele

 

Kou lauoho melemele

e hoopiha mai ia'u i ke aloha

Ke manaʻo wau iaʻu iho

I nā pō me ʻoe.

 

ʻAʻohe mea e hoʻololi i koʻu hopena

Inā loaʻa iaʻu ʻoe i ke ola

ʻAʻohe mea e nalowale i koʻu mau makahiki

ʻAʻohe mea i ka manawa me ʻoe.

 

ʻAʻole hiki iaʻu ke haʻalele

ʻAʻole koke. ʻO wau pū me ʻoe

e paa ana i kou lima akau

Ke kali nei ʻoe e hoʻokokoke mai.

 

Inā hiki iaʻu, ʻaʻohe mea ʻino e hiki mai

A i ʻole, ʻaʻohe mea i hiki i kēia makani kai

No laila, e kali au iā ʻoe e kuhikuhi

Ma ke kihi mua o koʻu puʻuwai.

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780052
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.