Je gele haar

 

Je gele haar

vervul mij met tederheid

Wanneer ik mezelf voorstel

In de nachten met jou.

 

Niets verandert mijn lot

Als ik jou in het leven heb

Niets verliest mijn leeftijden

Niets op tijd met jou.

 

Ik kan niet verwaarlozen

Spoedig. ik zal bij je zijn

je rechterhand vasthouden

Wachten tot je dichterbij komt.

 

Als ik kon, zou er niets ergs komen

Of er gebeurt niets in deze zeebries

Dus ik wacht tot je wijst

In de eerste hoek van mijn hart.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780065
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.