A sárga hajad

 

A sárga hajad

gyengédséggel tölt el

Amikor magam javaslom

Veled az éjszakákon.

 

Semmi sem változtat a sorsomon

Ha ott vagy az életben

Semmi sem veszíti el a koromat

Veled semmi időben.

 

Nem tudom elhanyagolni

Hamar. veled leszek

fogja a jobb kezét

Várja, hogy közeledjen.

 

Ha tehetném, semmi rossz nem jönne

Vagy ebben a tengeri szellőben nem történik semmi

Szóval várom, hogy mutasson

Szívem első sarkában.

 

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780068
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.