Do chuid gruaige buí

 

Do chuid gruaige buí

Líon mé le tenderness

Nuair a mholaim mé féin

Sna hoícheanta leat.

 

Ní athraíonn aon rud mo chinniúint

Má tá tú agam sa saol

Ní dhéanfaidh aon ní chailleann mo aois

Ní dhéanfaidh aon ní in am leat.

 

Ní féidir liom faillí

Go luath. Beidh mé leat

Do lámh dheas a shealbhú

Ag fanacht leat chun cur chuige.

 

Dá bhféadfainn ní thiocfadh aon rud dona

Nó ní tharlaíonn aon rud sa ghaoth farraige seo

Mar sin, fanfaidh mé leat a chur in iúl

Sa chéad chúinne de mo chroí.

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780100
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.