तिम्रो पहेँलो कपाल

 

तिम्रो पहेँलो कपाल

मलाई कोमलताले भर्नुहोस्

जब आफैलाई सुझाव दिन्छु

तिमि संगको रातहरुमा

 

मेरो भाग्य केहि पनि बदल्दैन

जिन्दगीमा तिमि छौ भने

केहि पनि मेरो उमेर गुमाउदैन

तपाईं संग समय मा केहि छैन।

 

उपेक्षा गर्न सक्दिन

चाँडै। तिमीसंग हुन्छु

आफ्नो दाहिने हात समात्दै

तपाइँको नजिक आउन को लागी प्रतिक्षा गर्दै।

 

यदि केहि नराम्रो आउने थिए

वा यो समुद्री हावामा केहि हुँदैन

त्यसोभए, तपाइँलाई इंगित गर्न को लागी प्रतीक्षा गर्नेछु

मेरो मुटुको पहिलो कुनामा।

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780112
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.