موهای زردت

 

موهای زردت

مرا از لطافت پر کن

وقتی خودم را پیشنهاد می کنم

در شب های با تو

 

هیچ چیز سرنوشت من را تغییر نمی دهد

اگر تو را در زندگی داشته باشم

هیچ چیز سن من را از دست نمی دهد

هیچ چیز به موقع با شما نیست.

 

من نمی توانم غفلت کنم

به زودی. من با شما خواهد بود

دست راستت را گرفته

منتظر نزدیک شدنت هستم

 

اگر می توانستم چیز بدی نمی آمد

یا در این نسیم دریا هیچ اتفاقی نمی افتد

بنابراین، من منتظر اشاره شما هستم

در اولین گوشه قلبم

 

 

 

 

 

 

 

ERASMO SHALLKYTTON
Enviado por ERASMO SHALLKYTTON em 04/05/2023
Reeditado em 04/05/2023
Código do texto: T7780117
Classificação de conteúdo: seguro
Copyright © 2023. Todos os direitos reservados.
Você não pode copiar, exibir, distribuir, executar, criar obras derivadas nem fazer uso comercial desta obra sem a devida permissão do autor.